Viering jubilea

Viering jubilea.

We horen het menig echtpaar met dankbaarheid zeggen: “We zijn 25 jaar getrouwd of 40
of 50 of nog langer.” We horen het een gedreven zakenman met trots zeggen: “Mijn zaak bestaat al zoveel jaar.” Ieder jubileum nodigt uit tot bezinning en een uiting van dankbaarheid.
Gelukkig betrekken velen er ook de kerk bij. Ze hebben alle reden om God dank te zeggen.
Een jubileumviering dus.
Onze parochie biedt u alle ruimte om dat jubileum op gepaste wijze te vieren. Soms wordt de keuze gemaakt voor een eigen viering op de feestdag zelf. Geen probleem. U kiest zelf de kerklocatie uit, maakt een afspraak met de verantwoordelijke pastor, stelt in overleg uw eigen viering vast. Vaak kiest men er voor om dit jubileum een religieus karakter te geven door een bijzondere intentie in een weekendviering. Dan volgen we uiteraard de teksten van die zondag, met extra aandacht voor dit jubileum bij de begroeting en de voorbeden.
Wij willen graag met u God dank zeggen en Zijn zegen vragen voor een goede toekomst.

Voor het samenstellen van een eigen tekstboekje kunt u doorlinken naar de knop Voorbeeldboekjes.