Voortzetting mooi initiatief uit Gemonde

Hallo iedereen,
2018. Eindelijk is het weer zover: Hilde en ik gaan weer naar Kenia. Het wordt onze derde reis naar het land dat ons hart heeft veroverd. Niet alleen het land maar ook de inwoners en hun kinderen.
Wij zijn dan ook zeer vereerd dat wij wederom het goede doel zijn van de Actie voor de Vasten en wij zijn trots dat we het ingezamelde geld kunnen gaan gebruiken voor de weesjes en de hulpbehoevende kinderen in Kenia. We zijn in staat om eten, schoolspullen en medicijnen te kopen voor hen die het hard nodig hebben. Ook willen we voetballen, springtouwen en speelspullen voor hen kopen zodat ze met elkaar buiten op de speelplaatsen een spel kunnen spelen. We gaan weer naar het gebied dat hard getroffen is door Aids en HIV. Deze verschrikkelijke ziekten hebben vele slachtoffers gemaakt en vele kinderen wees of halfwees. Hilde en ik zijn dan ook dankbaar dat we juist die kinderen kunnen gaan helpen.
De school die we in 2015 als thuis waren gaan zien heeft grote veranderingen ondergaan: ze hebben ondertussen 8 stenen leslokalen en 3 stenen kleuterklassen i.p.v. de ijzeren golfplaten gebouwtjes. Ze hebben nu elektriciteit en ze hebben een geboorde waterput waarvan de gehele gemeenschap kan genieten. De vrouwen hoeven nu niet elke dag kilometers ver te lopen om drinkbaar water te halen. Wij zijn trots dat we hieraan mee hebben geholpen.
Wij kunnen niet wachten tot september om naar Kenia te vertrekken en vertrouwen er op dat we veel goeds kunnen doen met uw vele donaties. Rekeningnr. NL 45RBRB 8802698686
Graag houden wij u op de hoogte van onze voorbereidingen en reis via de diverse media’s.
Hilde en Harry Geerts
Het pastorale team van De Michaelparochie is blij met dit initiatief uit Gemonde en hoopt met Harry en Hilde op een goed resultaat van de actie en succes met hun bezoek aan Kenia later dit jaar.