Actie Kerkbalans 2021 gaat van start

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid.  En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen.  Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band.

Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?

Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

In onze 4 mooie kerken kunt u dagelijks even pauze nemen en uitstijgen boven de drukte van de dag om er te bidden. Ook is er de mogelijkheid om in iedere kapel in onze vier dorpen een kaarsje te branden bij Moeder Maria.

Wie u ook bent en waar u ook vandaan komt: in onze kerk bent u welkom. U vindt er een luisterend oor. God houdt ook van u en kent u zoals u echt bent.

 Voor de Heer van alle leven, telt iedere mens

We bemoedigen, helpen en zorgen voor elkaar. Dat is het kloppende hart van kerk-zijn. We laten het zien in onze samenwerking met de Vincentiusverenigingen en de collectes voor vele goede doelen.  “Omzien naar elkaar” betekent: “ Elkaar zien door de ogen van God”.

Hartelijk dank namens het pastorale team en het parochiebestuur.

Uw pastoor: Joe Michael

Bankrekeningen voor de actie Kerkbalans:

Den Dungen:                     NL93 RABO 0112 9093 88

Gemonde:                         NL40 RABO 0116 2018 43

Schijndel:                           NL29 RABO 0147 1063 38

St. Michielsgestel:            NL50 RABO 0133 6002 62

Alle bankrekeningen t.n.v. R.K. Parochie H. Michaël