Afscheid van pastor Pushpa

Helaas moeten wij, na iets meer dan een half jaar werkzaam geweest te zijn in onze parochie, al afscheid nemen van pastor Pushpa. Op 23 augustus gaat hij terug naar India om daar pastoor te worden in een parochie die haar priester heeft verloren in de coronapandemie.

Wij nemen afscheid van hem in vier vieringen:

Op zaterdag 14 augustus in Gemonde.

Op zondag 15 augustus in Sint Michielsgestel

Op zaterdag 21 augustus in Schijndel

Op zondag 22 augustus in Den Dungen.

In Gemonde, Sint Michielsgestel en Schijndel is er gelegenheid om na de viering in de kerk afscheid van pastor Pushpa te nemen.

Op zondag 22 augustus na zijn laatste H. Mis in Den Dungen zal er in de pastorietuin (bij goed weer) gelegenheid zijn om pastor Pushpa te groeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Mocht u een bijdrage willen geven voor het afscheidscadeau van pastor Pushpa dan vragen wij u vriendelijk voor een donatie op het banknummer van de Odaparochie: NL08 RABO 0305 3651 26, onder vermelding van “afscheid pastor Pushpa.

Veel van zijn nieuwe parochianen zijn armlastig en kunnen alle hulp gebruiken die mogelijk is. We zullen ervoor zorgen dat al het geld bij pastor Pushpa terecht zal komen om hem en zijn nieuwe parochie te steunen.

Namens pastor Pushpa alvast hartelijk dank.

Pastoraal team H. Michaëlparochie