Bericht uit India van Pater Pushpa

Dankbare herinneringen in Godswerk

Beste Pastoor, Pastorale Team, Parochie Bestuur, Kosters, Kerk Coördinatoren, Kerk koren, Organisten, Dirigenten, Cantors, Acolieten, Lectoren, Misdienaren, alle vrijwilligers en alle parochianen van de Heilige Michael parochie van Schijndel, Gemonde, Sint-Michielsgestel en Den Dungen,
In Gods wijngaard ben ik zeer dankbaar voor God en de mensen dat ik in mijn parochie goed dienstbaar ben. Op afgelopen 27 april 2022, ben ik naar het graf van een overleden voormalig pastor geweest en heb ik daar de Heilige Mis in zijn eerste jaar gedachtenis gevierd en gedacht en gebeden voor alle overleden zielen van de corona pandemie.
En op de volgende zondag, op 1 mei 2022, heb ik alle parochianen uitgenodigd uit alle dorpskerken van de Gurazala parochie om naar de hoofdkerk te komen, om tijdens de Heilige Mis de voormalig overleden pastoor te gedenken, vanwege deze eerste jaar gedachtenis van. Na de Heilige Mis hebben alle parochianen een lunch gekregen.

Nu, na de coronatijd komen de gelovigen weer regelmatig naar de kerken. Ik doe mijn best om in al de zeven dorpskerken regelmatig de Heilige Mis en de sacramenten op te dragen.
In oktober hebben we op elke avond het Heilige Rozenkransgebed gebeden in al de parochiedorpen. Op de laatste zondag werd het Heilige Rozenkransgebed voor Maria, en met de Mariakoets in processie rond de kerk gebeden.
Op 2 november op Allerzielen, heb ik de Heilige Mis op het kerkhof gevierd en daarna alle dorpsgraven ingezegend.

Ik ben bezig om de dorpskerken te renoveren. Ik ben zeer dankbaar voor de Nederlandse parochianen voor hun nodige hulp en hun hartelijke steun voor mijn parochie missie in India. Ik bid voor jullie en vraag ik jullie gebed voor mij.

Nogmaals, ik dank u allen van harte voor uw steun en hulp aan mij.
Moge Het Kind Jezus ons allen zegenen. Bedankt voor alles.
Altijd in gebed verbonden,

Pater Pushpa Raj, HGN.
Het Kind Jezus Parochie,
Gurazala, A.P. INDIA.