Dagbedevaart voor gezinnen ‘Er was eens’ zaterdag 3 juli in Den Bosch

ER WAS EENS… een meisje uit Nazareth

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk? En wat betekent zij nu voor ons?

We gaan op ontdekkingstocht. We wandelen door ‘Mariastad’ Den Bosch, en komen op de mooiste plekjes. Daar ontmoeten jullie Maria. Ze laat jullie zingen, stoeptekenen, bidden, knopen ontwarren, bellen met een engel en nog veel meer.
Daarnaast kiezen jullie een workshop voor het hele gezin, daar leren jullie Maria nog beter kennen. De kans is groot dat jullie van haar gaan houden!
We lunchen (wordt voor gezorgd) en sluiten af met een viering in de Sint-Janskathedraal met onze bisschop Mgr. De Korte.

Overzicht van het programma.

Overzicht van de workshops.

Overzicht van praktische informatie.

Voor wie?

Voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, broers, zussen en vriendjes zijn allemaal van harte welkom.

De kosten voor de dag bedragen € 5,00 per persoon.De kosten van de kinderen neemt de parochie voor haar rekening. Inschrijven vóór 12 mei. Er is een maximaal aantal deelnemers.

Neem voor meer informatie en om in te schrijven contact op met Marina Hobbelen – pastoraal werkster (mhobbelen53@gmail.com)