De Goede Week wordt uitgezonden op Omroep Meierij:

Wij zijn heel dankbaar dat Omroep Meijerij het mogelijk gaat maken om een aantal vieringen van de Goede Week uit te zenden op t.v. Dit zijn de vieringen van Palmzondag, Goede Vrijdag, de Paaswake en 1e Paasdag. Pastoor Joe, diaken Mari van der Heijden, pastoraal werkster Marina Hobbelen en pastoraal assistent Anton Bijnen zullen voorgaan in deze besloten viering. Het is mooi dat we via de televisie verbonden kunnen blijven met elkaar in geloof en elkaar kunnen troosten.

Geestelijke communie: Met het oude gebed hieronder, of in eigen woorden, kan je je verlangen uitdrukken om te delen in de communie, ook al is dit in deze uitzonderlijke tijd niet fysiek mogelijk. In gemeenschap met velen bidden we daarom met aandrang dat Jezus Christus in ons hart en in ons gezin aanwezig komt, met zijn liefde en kracht.

Mijn Jezus, ik geloof dat U in het Allerheiligste Sacrament tegenwoordig bent. Ik bemin U boven alles en wens U in mijn hart te verwelkomen. Nu ik niet de communie daadwerkelijk kan ontvangen, vraag ik van U de genade van de geestelijke communie. Omhels mij en zuiver mijn verlangen naar de hemelse Vader. Draag mij in Uw Geest, en laat mij nooit van U gescheiden worden. Amen.

Uitzendschema: 5 april: Palmzondag: uitgezonden van zondag 5 april 10.00 uur tot maandag 6 april 23.00 uur

10 april: Goede Vrijdag: de Kruisweg wordt uitgezonden op vrijdag 10 april van 15.00 tot 23.00 uur

11 april: Paaswake: uitgezonden op zaterdag 11 april 20.00 uur tot 23.00 uur

12 april: Pasen: uitgezonden van zondag 12 april 10.00 uur tot maandag 13 april 23.00 uur

De uitzendkanalen van Omroep Meierij zijn voor KPN 1333 en voor Ziggo 39. Andere kanalen zijn te vinden op de site

van de omroep: www.omroepmeierij.nl