Fietsbedevaart op zaterdag 28 mei naar Onze Lieve Vrouw van Den Bosch.

Enkele jaren kon deze bedevaart niet plaatsvinden, maar de weg naar Onze Lieve Vrouw ligt weer open voor ieder die de Zoete Moeder een warm hart toedraagt. In deze meimaand is gekozen voor het thema: Maria, baken van hoop en troost. Dit verwijst naar de nieuwe mantel van Maria, een mantel van hoop en troost bij het einde van de Corona pandemie. Deze is ontworpen door Margriet Luyten en vervaardigd door het Tilburgse TextielLab.

De dag begint om 9.30 uur voor de Schijndelse deelnemers en ieder die zich geroepen voelt, in het parochiecentrum met koffie.
Om 10.00 uur vertrekken we uit Schijndel.
Bij het viaduct Gestelse Poort Sint Michielgestel en Den Dungen kunnen de parochianen van Sint Michielsgestel, Den Dungen en Gemonde zich met de fiets aansluiten bij de groep om samen naar Den Bosch te fietsen.
Het is uiteraard ook mogelijk om op eigen gelegenheid of met de auto naar Den Bosch te gaan.

Om 11.30 uur bidden we samen de Rozenkrans, waarna om 12.30 uur de H. Mis door Pastoor Joe wordt gecelebreerd.

Het thema van de vieringen in dit weekend is: ‘De God die één maakt en verbindt’. Capella Sine Vinculis uit Weert o.l.v. Bea Kaaij zal de viering opluisteren. Het gilde Sint Catharina en Barbara Schijndel zal aanwezig zijn en eer betonen.
Na de H. Mis drinken we samen koffie of thee in een van de omliggende gelegenheden.
Aanmelden voor deze fietsbedevaart is niet nodig. Iedereen is welkom.
Veel devotie gewenst.