Mede-begraafplaatsbeheerder(s) in Schijndel gevraagd

Voor onze begraafplaats aan de Rietbeemdweg 15 in Schijndel zijn we op zoek naar een of twee enthousiaste personen m/v die de huidige beheerder opvolg(t)en. De huidige beheerder stopt per 1 maart 2024. Het is de bedoeling dat de beheerder(s) in eerste instantie een tijdje samenwerk(t)en met de huidige beheerder voor een goede overdracht.

Taken:

De beheerder(s) zijn, samen met het parochiebestuur, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de begraafplaats. De beheerder geeft leiding aan een hecht team van enthousiaste vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de begraafplaats er keurig en verzorgd uitziet, en staat bezoekers te woord. Uiteraard is de beheerder aanwezig bij begravingen en ander werkzaamheden welke door derden/onderaannemers worden uitgevoerd. Naast de beheerder(s) is er een begraafplaatsadministrateur, per begraafplaats, die de administratieve zaken bijhoudt.

Heeft u interesse of vragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@michaëlparochie.nl.

Ook kunt contact opnemen met pastoor Joe tel. 073-5492215 of met Theo van Roosmalen, tel. 06-51418132 of per e-mail begraafplaatsbeheer@home.nl.

Wij zien uit naar uw reactie!